Miknatisci.com Neodyum Miknatis ve magnet cesitleri

Lazer Kesim Makinesi Eğri Parçaları Mıknatıs ile Sabitleme

mıknatıs ile eğri malzemeleri sabitleme

Lazer Kesim Makinesi Makinası Mıknatıs ile Eğri ve Kalkık Malzemeleri Düzeltme ve Sabitleme

Lazer kesim makinelerinde yoğunlukla, pleksi, mdf, kontrplak dekota gibi malzemelerin kesimi yapılmaktadır. Kesimler sırasında malzemelerin göbeklerinde veya kenarlarında olan eğrilikler veya kalkıklıklar, kesimin hassasiyetini bozmak ile beraber tüm projeyi riske atar, çalışma zorluğuna sebep olurlar. Bu mazlemeleri mekanik yollarla sabitlemek mümkün olsa da oldukça meşakatli ve üretim yavaşlığına neden olurlar. Güçlü neodyum mıknatıs ve ferrit mıknatıs blokları ile lazer kesim makinesinde kesimi yapılacak eğri veya kalkık malzemeler saniyeler içerisinde düzeltilebilir ve kolaylık sağlar.

CNC Lazer Kesim Makinası Malzeme Sabitleme için Hangi Mıknatıs Alınmalıdır?

Bu noktada kullanılan malzemenin kalınlığı kalkıklığın oluştuğu bölgeye göre farklı mıknatısların ekipmanlar içerisinde bulundurulmasında fayda vardır. Sıkışık kesim bölgelerinde küçük ama güçlü, köşe ve serbest kısımlarında büyük mıknatıs bloklar kullanılabilir. Bu konuda en iyi seçimi malzemenin ve makinanın durumu ve tecrübelerine göre lazer kesim makinesi operatörü yapacaktır.  Aşağıda görselli olarak bu mıknatısları paylaşıyoruz:

lazer kesim doğrulatma mıknatıs performans puanları

Satınalma Bağlantıları:

Seçim yapılabilmesi için mukayese tablosunu yukarıda ekledik. En çok tercih edilen ebatları eklemeye öncelik verdik ancak farklı benzer ebatlar da sizlerin tecrübesine göre tercih edilebilir.

Lazer kesim makinelerinde sabitleme için kullanılan mıknatıslara ait satış bağlantılarını aşağıda paylaşıyoruz. Sizlere en uygun olacak ebat ve çeşitlerin fiyatlarını görebilir sipariş vere bilirsiniz :

Silindirik Güçlü neodyum mıknatıs çeşitleri

Büyük Ferrit Blok Mıknatıs Çeşitleri