Miknatisci.com Neodyum Miknatis ve magnet cesitleri

Nikah Şekeri Magneti İçin Hangi Mıknatıs Seçilmelidir. Toptan Ucuz Mıknatıs Çeşitleri Nelerdir?

nikah şekeri magneti

Nikah Şekeri Magneti Yapmak İçin Hangi Mıknatıs Tercih Edilmelidir? Toptan ucuz mıknatıs çeşitleri Nelerdir?

Nikah , nişan, kına, sünnet, doğum günü gibi özel günlerde gelen misafirlere hatıra olması amacı ile magnetler hediye edilmektedir. Bu genellikle nikah şekeri magneti olarak isimlendirilir.

Yapılacak ürünün cinsine ve bütçeye göre sayısız magnet çeşidi bulunmasına karşın genellikle bu tür özel günlerde katılımın yüksek olması sebebi ile ucuz tip mıknatıs çeşitleri tercih edilir. Bu mıknatısların başında kömür mıknatıs veya siyah mıknatıs olarak bilenen adını renginden aldığı gibi siyah renkli mıknatıslar bulunur.

Diğer seçenekler ise son yıllarda daha popülerleşen ve daha estetik olması nedeni ile tercih edilen düz kaucuk esnek magnetler ve bazen de neodyum mıknatıslardır.

mıknatıs tercih tablosu

Nikah Şekeri Kına ve Nişan Magneti

Hediyelik olarak dağıtılan nikah şekeri magneti, kına magneti veya nişan mıknatısı yapımı için birkaç genel uygulama mevcuttur. Lazerde ahşap üzerine yazı yazdırılabilir mandal ve magnet birlikte hazırlanabilir, taş magnetler üzerine resim veya yazı bastırılabilir veya özel başka tasarımlar yapılabilir.

Bu çeeşitler için en uygun fiyatlı ucuz siyah kömür mıknatıs çeşitlerine aşağıdaki linkteki sayfamızdan  ulaşabilirsiniz:

Ucuz Toptan Kömür Siyah Mıknatıs Çeşitleri

Taş Magnet

Taş magnetler için genellikle yapışkanlı tabaka mıknatıslar kullanılır. Ağır oldukları için en az 0.8 mm veya 1.0 mm kalınlık tercih edilmelidir. Bunlar için baskı işlemi gerektiğinden önemli oranda baskısı hazır ve mıknatısı takılmış şekilde temin edilir. Taş magnet üretimi için yapışkanlı levha mıknatıs ve tabaka magnet çeşitlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir. Bu link bireysel olmaktan daha çok toptan mıknatıs alımları içindir.

toptan yapışkanlı taş magnet mıknatısı

Doğum Günü Fotoğraflı Magnet Fotomagnet Çeşitleri

Bu ürünler için baskılı halde hazır şekilde fotomagnetler temin edilebileceği gibi, kağıt veya fotoğraf kağıdı üzerine printerdan çıktı alınarak kendiniz de magnet yapabilirsiniz. Kağıt üzerine baskı alacaksanız yapışkanlı magnetlerimizi kullanabilir, veya doğrudan üzerinde inkjet printerlardan baskı alınmaya uygun olan kendinden kağıtlı levha mıknatıs magnet çeşitlerimizi kullanabilirsiniz.

Printer Baskısına Uygun Özel Kesimli Magnet Çeşitleri

 

Özel günler için toptan fotomagnet üretimi yapan işletmeler için ise ithal ettiğimiz ve en iyi fiyatlar ile toptan olarak satışa sunduğumuz yapışkanlı levha mıknatıs çeşitlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirler:

Toptan yapışkanlı levha mıknatıs fotomagnet ve tabaka magnet çeşitleri