Miknatisci.com Neodyum Miknatis ve magnet cesitleri

Buzdolabı Evrak Not Kağıt ve Fotoğraf Tutucu Neodyum Pano Mıknatıs Çeşitleri

evrak fotoğraf tutucu pano mıknatıs üretimi

Buzdolabı Evrak Not Kağıt Fotoğraf Tutucu Pano Mıknatıs Çeşitleri

Buzdolabı, manyetik yazı tahtaları, metal panolar gibi manyetik, yani mıknatısın tutunma özelliği olduğu yüzeyler için, evrak, fotoğraf , materyal gibi malzemeler yaygın olarak mıknatıslar ile tutturulmakta, istendiğinde geri alınıp yeri değiştirilmekte veya altındaki materyal değiştirilerek kolay bir kullanım şekli oluşturmaktadır.

Bu noktada, kullanılan mıknatıslar içinden ferrit yani siyah renkli kömür mıknatıslar sert malzemeler olduğu için yüzeyleri kolayca çizerler. Aynı zamanda güçleri de çok yüksek seviyede değildir. Neodyum mıknatısların ise büyük olanları pahalı ve tehlikeli, küçük olaları ise parmaklar ile kavramaya uygun değildir.

Firmamız bu noktadaki ihtiyaçları tespit ederek, plastik bir şase içerisine neodyum mıknatısların gömülmesi ile yaptığı özel tasarım ile pano mıknatısı tasarımı ve üretimini yapmıştır. Bu sayede hem mıkantısların parmak ve el ile rahatlıkla kavranması ve yer değiştirmesi ve uygulanması sağlanmış, hem rengarenk üretim ile görsellik sağlanmış hem de renkli kullanım ile isteğe özel işaretlemelerin ve sınıflamaların ypaılabilmesine olanak tanınmştır. 

Evrak tutucu pano mıknatısları tamamen yerli üretimimiz olup şasesi kendi kalıplarımızda üretilmekte, mıknatısları bizler tarafından monte edilmektedir. İçerisinde kullanılan neodyum mıknatıs çeşitleri ithalatı ise tarafımızdan yapılmakta olup ürünlerin hem yerlileşmesi sağlanmış hem de oldukça ekonomik şekilde ülkemiz piyasasına sunulmuştur.

evrak tutucu pano mıknatıs üretimi

Toplu ihtiyaçlarınız için iletişime geçebilir, alımlarınız için aşağıdaki linki kullabilirsiniz.

Buzdolabı evrak not fotoğraf tutucu neodyum pano mıknatıs