Miknatisci.com Neodyum Miknatis ve magnet cesitleri

Özel Ebatlı Magnet ve Mıknatıs Kesimi Nasıl Yapılır?

Özel Kesim Magnetler

Yapıskanlı Magnet ve Mıknatıs tabakaları , promosyon, matbaa , hediyelik eşya, eğitim ,kırtasiye ve oyuncak gibi alanlarda genellikle küçük kesilmiş formlarda kullanılmaktadır.

Son kullanıcıların küçük ebatlı ve yüksek adette ihtiyaç duyduğu özel ebatlı yapışkanlı magnetler için farklı yöntemler ve magnet kesim makinası seçenekleri bulunmaktadır.

Tabaka magnet ve levha mıknatıs çeşitlerini bize ebatlatabilir ve özel kesim magnet olarak doğrudan tedarik edebilir, kendiniz ebatlamak için gerekli ekipmanları edinebilir veya matbaalarda kesim ücreti karşılığında fason olarak ebatlama yapıtabilirsiniz.

ozel kesim ebatli sekilli magnet
Yapışkanlı Magnet

Özel Kesim Magnet ve Magnet ebatlama

 

Tabaka magnetlerin iki kesim tipi vardır. Düz kesim ve şekilli kesimler.

Düz kesimler kare ve diktörtgen gibi düz şekilleri giyotin vasıtası ile kesebileceğiniz ekipmanınız olması halinde ilk maliyeti düşük hızı yüksek yöntemlerdir.

Giyotin ile düz magnet kesimi

Giyotin ile sadece düz kesimler alabilirsiniz. Bu işlem için İki tip giyotin kullanılmaktadır, birincisi el giyotinleri, bunların ilk maliyeti düşük olup bünyenizde bulundurabilirsiniz. Ebat toleranslarınız çok hassas değilse nispeten hızlı dilimler alabilirsiniz. Ancak adetleriniz yüksek ise veya ebat tolerasnlarınız hassas ise , çoğu matbaada bulunan otomatik kağıt kesme giyotinleri ile fason olarak adetli kestirebilirsiniz. İkinci yöntem yüksek adetler için daha hızlı ve hassasiyeti daha yüksek bir yöntemdir.  Bu işlemler için gerekli hammaddeleri aşağıdaki linkten bağlanarak sipariş edebilirsiniz. Özel kesim tarafımızdan da yapılıyor olup bizlerden teklif alabilirsiniz.

Yapışkanlı tabaka magnet çeşitleri

 

Özel Şekilli Kesim Magnetler

Magnetlerin özel şekilli olarak kesilebilmesi için pres kullanılmalı ve kesim ebatlarına özel gözlü kesme kalıp veya bıçakları yaptırılmalıdır. Yine büyük matbaalarda bu işlem fason olarak ücret karşılığında yapılabilir veya özel şekilli kesim için bizlerden fiyat alabilirsiniz.

Yüksek adette üretimi uygun bir yöntemdir fakat ilk maliyeti 1.000-1.500 tl aralığında olan ebada özel kesim bıçağı yaptırılması gerekmektedir. 

Sayfamızda stokta devamlı bulundurduğumuz özel kesim magnet çeşitlerini inceleyebilir ve sipariş edebilir veya iletişim bölümünden bizlerle iletişimde bulunarak özel ebatlarınız veya şekilleriniz için bizlerden teklif isteyebilirsiniz.