Miknatisci.com Neodyum Miknatis ve magnet cesitleri

Depo ve Raf Sistemlerinde Kanallı Raf Mıknatısı Kullanımı ve Mıknatıslı Raf Etiketleri

raf etiketlik magnet

Kanallı Raf Mıknatısı Nedir Ne İşe Yarar?

Kanallı raf etiketlik mıknatısları şerit magnet şeklinde üretilen, yanlarındaki kanallar sayesinde kağır etiketlerin olaylıkla takılıp sökülebildiği ve takıldığında yerinde kaldığı raf ve depo düzeni için üretilen yardımcı malzemelerdir.

Depolardaki katlıraf sistemlerinde veya mağazalardaki teşhir raf ve standlarda rafın yapıldığı malzemeler çeliktir. Çelikler manyetik özellikli olduğundan bunların üzerne mıknatıs yaklaştırıldığında güçlüce tutarlar. Herhangi bir ek yapıştırma gerekmeksizin mıknatıs kullanımı ile rafların isimlendirilmesi gerek olduğunda değiştirilmesi sağlanır.

Raf Mıknatısı ve Şerit mıknatıs çeşitleri

 

Kanallı olarak özel kalıplar ile üretilmiş raf magnetlerimiz ;  3 cm, 4 cm, 5 cm ve 7 cm genişliğindedir. Ne kadar büyük olursa o kadar büyük etiket dolayısı ile büyük karakterler ile yazma imkanı sağlanır. Geniş olanlar, üst katlardan da görülebilir ve okunabilir olurlar. 7 cmden de daha geniş istenmesi halinde bunlar için özel tabaka magnet çeşitlerimiz mevcuttur. Bu tabaka mıknatıs çeşitlerinin kanalları yoktur ancak yapışkanlı, yapışkansız , üzeri yazılıp silinebilir seçenekleri mevcuttur. İhtiyacınıza yönelik en doğru ürünün tespiti için bizlerle iletişime geçebilir ücretsiz seçim desteği hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Depo ve teşhir sistemlerindeki mıknatıslı ürün ihtiyaçlarınız için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Mıknatıslı raf ayırıcı, mıknatıslı isimlikler, manyetik ve mıknatıslı şömiz sistemleri. Mıknatıslı çerçeveler gibi birçok raf ve ofis düzeni ile ilgili konuda üretim ve ithalat yapmaktayız.

kanallı raf magneti etiketlik magnet

Kanallı Raf Etiketlik Mıknatıs ve Magnet Çeşitleri Toptan ve Toplu sipariş

 

Tüm raf mıknatısı, etiketlik mıknatıs , yapışkanlı veya yapışkansız şerit mıknatıs çeşitleri ve tabaka magnetleri ithalatı yapmakta olan firmamızdan doğrudan alım için sitemizden sipariş verebilir, çok yüksek toptan alım talepleriniz için bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

Aşağıda ürünlerin satış bağlantılarının olduğu linkleri paylaşıyoruz, mağazamızda ürün detaylarını inceleyebilirsiniz.

Kanallı Etiketlik Raf mıknatısı çeşitleri

Şerit Mıknatıs Çeşitleri

Toptan mıknatıs ve magnet satışı