Miknatisci.com Neodyum Miknatis ve magnet cesitleri

Resimli magnet nasıl yapılır? Fotomagnet mıknatısı ve yapımı.

yapiskanli resimli magnet

Resimli Magnet Nasıl yapılır?

Resimli magnetler, arkası yapışkanlı bir levha mıknatısın üzerine kaliteli fotoğraf çıktısının yapıştırılması ile hazırlanır. PVC kaplı magnetler veya normal siyah esnek mıknatısların üzerine folyo sıvama ile de üretilebilir. 

Fotoğrafçılar ve ev tipi üretimler için yapışkanlı olanlarını kullanmak çok pratiktir. Sadece kaliteli bir resim veya fotoğraf çıktısı alıp düzgünce yapıştırmak yeterli olacaktır.

Bozdolabı magneti gibi magnet mıknatısları ise genellikle matbaalarda üretilmektedir ve bunlar için yapışkansız siyah tip kullanılarak seri basım ve sıvama ile üretim yapılmaktadır.

Genel kullanım alanları, doğum günü ,düğün gibi etkinliklerde hediyelik olarak, eğitim amaçlı sayı harf ve farklı ihtiyaçlara göre baskı yapılarak kullanılmaktadır.

Resimli magnet malzemeleri nerede bulunur?

Firmamız hem matbaalar için toplu, hem fotoğrafçılar için  hem de bireysel ihtiyaçlarınız için tedarik imkanı sağlamaktadır. Arzu ederseniz 61×100 cm tabaka magnet ve mıknatıslar halinde, kesimi ile uğraşmak istemezseniz 4×4 cm, 10×15 cm, 21×30 cm ve 50×61 cm gibi ebatlara hazır kesilmiş şekilde yapışkanlı mıknatıs kategorisinde bulabilirsiniz.

Toptan Satış sayfasına tıklayarak ulaşabilirsiniz Fotomagnet toptan satış