Miknatisci.com Neodyum Miknatis ve magnet cesitleri

Manyetik Mıknatıslı Çerçeve Şömiz Notluk ile Ev , Ofis , Apartman, Fabrika Düzeni

manyetik miknatisli somiz

Manyetik Mıknatıslı Şömiz Notluk Çerçeve Nedir? Hangi Çeşitleri vardır?

Manyetik ve mıknatıslı şömiz ve çerçeve sistemleri iki ayrı sistemde ve çok çeşitli ebatlarda üretilirler. Fotoğraf için A6, A5 ebatlarında üretildiği gibi, notlar ve föyler için A4 ve A3 ebatlarında da sıklıkla kullanılırlar. Ürün mıknatıslı kilitleme mekanizması sayesinde Alüminyum rondo çerçeve veya diğer çerçevelerin yerine geçer, hem daha estetik hem daha pratik hem de sürekli takıp çıkarmaya daha uygun bir sistemdir. Buradaki önemli unsur, bu ürünün uygulanacağı yüzeydir. Sorulacak ilk soru uygulanacak yüzey duvar, ahşap veya cam gibi manyetik etkileşimi olmayan bir yüzey mi yoksa, manyetik olan bir metal pano, çelik asansör kapısı, makina üzeri, sandviç panel gibi mıknatıs tutan metal bir yüzey mi olmalıdır.

 Metal Yüzeyler İçin Mıknatıslı Manyetik Şömiz Çerçeve Seçimi

Yüzey demir-çelik esaslı metal ve manyetik ise tek katlı ve yapışkansız bir manyetik şömiz kullanılır. çerçeve kenarları mıknatıslı olduğundan aradaki filmin altına not veya fotoğraf yerleştirilir şömiz notun üzerindeyken metal yüzeye tutturulur. Şömiz üzerindeki mıknatıslar metal yüzeye tutunur, istendiğinde el ile geri alınır. Bu sistem tek katlı olması sayesinde diğer sisteme göre daha ekonomiktir. Kalın bir film ve kenarlarında mıknatıstan oluşur. Aşağıda görselleri inceleyebilirsiniz:

hdg manyetik somiz mıknatıslı çerçeve

Duvar, cam, ahşap gibi Normal Yüzeyler için Manyetik ve mıknatıslı şömiz seçimi

Duvar, cam , ahşap, alüminyum gibi yüzeyler üzerine mıknatıslar doğrudan tutunmazlar, bu nedenle manyetik çerçeve ve mıknatıslı notluk sistemleri ve şömiz çeşitleri bu yüzeyler üzerine kendiliğinden tutunamazlar. Bu durumu çözmek için arkası kendinden yapışkanlı film üst kenarlarına şerit mıknatıs katmanı olan onun üzerinde de bir kanadı sabit diğer kanatları mıknatıslı olan ikinci bir film katı olan manyetik şömiz sistemleri kullanılır. Bu sistemde yapışkan ile çerçeve yüzeye yapıştırılır üst film mıknatıslı kilitlenme yeteneğine sahiptir , istendiğinde el ile açılıp içerisine not fotoğraf , proje veya föy yerleştirilir, üst film bırakıldığında kendi kendine alt katmandaki şerit mıknatısa tutunur. Sonrasında istendiği zaman içerideki not ürünü sökmeden mıknatıslı sistemi sayesinde değiştirilir. Bu sistem alüminyum rondo çerçeve sistemlerine ekonomik , kullanışlı, pratik ve estetik bir alternatiftir. Bu sistemin görüntüleri aşağıdaki gibidir: 

yapiskanlı mıknatıslı manyetik cerceve somiz

Manyetik Şömiz Çerçeve Üretimi  Toplu ve Toptan  Satış

 

Standart ebatlı manyetik şömiz ve mıknatıslı çerçeve ithalatı firmamız tarafından yapılmaktadır. Özel taleplerde şerit mıknatıs ve filmler kullanılarak manyetik şömizlerin üretimi de gerçekleştirilebilir.

Toplu satış için toptan satış bölümünü kullanabilir, yüksek adetlerde  bizlerle iletişime geçerek özel teklif çalışması talep edebilirsiniz. Aşğıda toptan satış sayfasına ve düşük adetli alım yapabileceğiniz ürün satış sayfasına yönlendirme linklerini paylaşıyoruz. 

Özel talepleriniz ve sorularınız için bizlerden her zaman destek alabilirsiniz.

 

Manyetik Şömiz Sistemleri az-orta adetlerde alım bağlantı sayfası

 

Mıknatıslı Manyetik şömiz çerçeve ve şerit mıknatıs toptan satış