Miknatisci.com Neodyum Miknatis ve magnet cesitleri

Kartela Mıknatısı Çeşitleri Mıknatıslı Kumaş ve Perde Kartelaları

manyetik mıknatıslı kartela

Mıknatıslı Kartela Nedir ? Nasıl Yapılır ?

Mıknatıslı kartelalar , şerit mıknatıs ve özel kartela mıknatısı çeşitleri kullanılarak üretilen çeşitlerin manyetik özellik sayesinde alınarak incelenmesi ve sonra yerine mıknatısı ile takılmasını sağlayan modern kartela çeşididir.

Mıknatıslı kartela olgusu, kumaş, perde , iplik, tela  renk , tekstür ve çeşit kartelalarında ürünleri inceleyip tekrar yerine takma ihtiyacı üzerine oluşmuştur. Bu şekilde odaklanılan ürün daha kolay ve yakından incelenebilmekte işlem sonrasında yeniden yerine takılmaktadır.

Mıknatıslı kartela üretimi için alternatif çok sayıda yöntem vardır. Yazımızda bu yöntemlerden ve kartela mıknatısı olarak kullnılabilecek mıknatıs çeşitlerinin doğru seçimi için bilgiler paylaşmaya çalışacak ve ürünlerin görsel ve satış sayfalarına yönlendirmelerde bulunacağız.

Manyetik ve Mıknatıslı Kartela Üretimi Nasıl Yapılır?

Mıknatıslı kartelalar için gerekli malzemeler , kartelayı oluşturan çeşitlerden numuneler, numunelerin yerleştirileceği özel manyetik board veya kitapçık veya karton kartela kullanılacaksa birbirine tutunan şerit mıknatıs tabaka mıknatıs çeşitleri ve özel kartela mıknatısı çeşitleridir.

İlk yöntemde , manyetik özellikli olan demir folyo ürünlerimiz üzerine baskı kağıdı veya folyosu sıvanabilir ve ürünler arkasındaki mıknatısları sayesinde bu sayfalara tutunurlar.

İkinci yöntemde , arkası yapışkanlı ve birbirine tutunma özellikli özel şerit mıknatıs çeşitleri istenen ebatta kesilerek bir parçası  kitapçık veya sayfa üzerine diğeri ise ürünün arkasına yapıştırılmak sureti ile mıknatıslı kartela oluşturulabilir.

Üçüncü yöntemde ise kartela üretimi için piyasaya sürdüğümüz birbirine tutunması için özel kutuplanmış maga ve magb özellikli kartela mıknatısı çeşitlerimizi kullanabilirsiniz. Standart olarak stokta tuttuğumuz hazır kesimli ürün, sticker tarzında üretilmesi sayesinde çok kolay uygulanır ve işçilik maliyetlerini olabildiğince düşürürken güçlü , kaliteli ve standart bir ürün sağlar. Stoğumuzda özel kartela mıknatısı olarak 20×10 mm ebatlarındave 1.5 mm kalınlığında arkası yapışkanlı ve hazır kesimli ve mag a ve mag b birbirine göre özel kutuplanmış seçeneğimiz bulunmaktadır. Özel ebat 3 ay termin ve yüksek adet sipariş koşulu ile yapılabilir. 

kartela mıknatısı
yapışkanlı şerit mıknatıs 12x1.5

Özel Ebatlı Kesimli Kartela Mıknatısı Seçimi

Mıknatıslı kartela projeleriniz için bizlerle iletişime geçerek hazırlayacağınız ürüne uygun mıknatıs tipini birlikte seçebilir, deneme çalışmanız için ücretsiz numune sağlayabilir ve mıknatıs konusunda danışmanlık sağlayabiliriz.

Kartela mıknatısı çeşitlerimizin satış bağlantılarına aşağıdaki yazı üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Özel ve toplu talepleriniz için bizlerle whatsup hattı , e-mail veya telefon ile ulaşarak bilgi ve teklif alabilirsiniz.

 

Kartela mıknatısı 2×1 cm MAG A + MAG B Satış Bağlantı Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir