Miknatisci.com Neodyum Miknatis ve magnet cesitleri

Mıknatıslı Onluk Taban Blokları Manyetik Eğitim Malzemeleri

mıknatıslı taban blokları

Mıknatıslı Taban Blokları ile  Başlangıç Matematik Eğitimini Görselleştirme ve Eğlenceli Hale Getirme

Eğitimde görselleştirme ve eğlenceli hale getirme öğrenme hızını arttırırken sağladığı motivasyon ile hem hız hem de kalıcılık konusunda çocuk üzerinde baskı kurmadan öğrenmeyi sağlamaktadır.  Başlangıç matematiğin bir parçası olan toplama, çıkarma işlemleri manyetik mıknatıslı taban bolkları sayesinde hem görselleşmekte, hem evde buzdolabı veya manyetik tahtalarda hem de okullardaki manyetik akıllı tahtalara uygulanabilmektedir.

Mıknatıslı onluk taban blokları Okullarda da hızlı ve görsel olarak işlem yapılmasını sağlamaktadır. Onluk taban blokları , kareler halinde üretilmiş olup her bir kare e1 adeti ifade etmektedir. Onluk ve yüzük basamaklarda toplamayı kolaylaştırmak için, her bir basamağın kaç adet olduğuna bağlı olarak mıknatıslı taban bloğu tahta üzerine tutturulur. Yanına da işlem ypaılacak diğer bloklar yerleştirilir. Sonrasında eksilterek işlem yapılır. 

Örnek olarak, 354 sayısı için , 3 adet yüzlük taban bloğu , 5 adet onluk taban bloğu ve 4 adet birlik taban bloğu mıknatıslı olması sayesinde tahtaya veya diğer manyetik yüzeylere tutturulur. İşlemler görselleşerek zor olmaktan çıkar, eğlenceli hale gelir.

 

Mıknatıslı manyetik taban blokları, manyetik yazı tahtaları veya manyetik not panaoları diğer mıknatıslı eğitim materyalleri çeşitlerine sitemizde aşağıdaki bağlantıyı takip ederek ulaşabilirsiniz. Okul, veli grubu, anaokulu, kırtasiye ve diğer toplu satış talepleriniz için bizlerle doğrudan iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

mıknatıslı Onluk taban blokları ve diğer materyaller satış bağlantısı

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir