Miknatisci.com Neodyum Miknatis ve magnet cesitleri

Süblimasyon Levha Baskı Metali Plakası ile Plaket , Etiket, Magnet , Yönlendirme Levhası ve İsimlik Üretimi

süblimasyon levha baskı metali

Süblimasyon Levha Baskı Metali Plakası Nedir ?

Süblimasyon Levha Baskı Metali Plakası alüminyum metalinden üretilen sac malzeme üzerine özel yüzey hazırlama işlemi uygulanması ve süblimasyon baskıya uygun özel filmler ile kaplanması ile üretilen malzemelerdir. Bu filmler kaplanmış levhalar, özel ve kolay bir baskı yöntemi olan süblimasyon baskılı bir metal üretilmesine olanak tanır. Net , siyah-beyaz veya renkli yüksek kalite bir baskı alınır. Bu baskı alınırken çok yüksek ilk yatırımlı makinelere ihtiyaç duyulmaz. 

Süblimasyon Baskı Plaka ve levhaları nerede kullanılır? 

Süblimasyon baskı levha çeşitlerinin birçok kullanım alanı vardır. Bazıları görüntü ve fotoğraf baskıları için daha net çıkması için beyaz renkte kullanılırken , bazıları ise altın, gümüş ve inox görünümlü kaplamalar kullanılarak ödül plaketi, isimlik, metal etiketler veya yönlendirme levhalarında kullanılabilir. Ayrıca Süblimasyon levha metal plakalar üzerine UV baskı ile de baskı uygulanabilir. 

 

Süblimasyon Metal Levha ile Plaket Üretimi

Süblimasyon baskı metali olarak isimlendirilen bu ürün ile, ödül, promosyon veya hatıra olarak verilen plaketler üretilebilir , üzerlerine yazı ve şekil baskısı yapılabilir. Plaket metali olarak bilinen , altın ve gümüş görünümlü metal levhalar aslında süblimasyon baskı levhalarıdır.

plaket basari levhası

Süblimasyon Metal Levha ile Magnet ve Fotoğraf Levhası Üretimi 

Süblimasyon baskı levhaları, özellikle beyaz renk ve sedefli beyaz renk kullanılarak, üzerlerine fotoğraf, görüntü baskısı alınır. Bu şekilde hem metal hem de renkli ve kaliteli baskılı bir ürün elde edilmiş olur.

Fotoğraflar çerçeve içinde, tabak içinde yuvarlak kesim baskı plakası olarak veya doğrudan, magnetler ise kollu özel magnet presinde rozet tarzında kıvrılarak metal magnet üretilmiş olur.

metal fotograf baski plakasi
metal fotograf baski plakasi tabak
metal magnet plaka levhası

Süblimasyon Baskı Metal Levhası Plakası ile isimlik ve yönlendirme tabelası üretimi

Süblimasyon metal levhalar, metalik renklerde isimlik ve yönlendirme levhası üretiminde kullanılabilir. Yüzeyine süblimasyon veya UV baskı yapılabilir. Metalik renk üzerine siyah baskı, ayrıca beyaz üzerine renkli resim ve görsel baskı ile kapı isimliği , yaka isimliği veya yönlendirme metal levhası olarak kullanılabilirler.

süblimasyon levha yaka isimliği kapı metal plaka

Süblimasyon baskı metalinin Metal Kartvizit Baskı Metali Levhası olarak kullanımı metal etiket ve metal kartvizit üretimi

Süblimasyon metal levhalar metal kartvizit malzemesi olarak kullanılır, renkli baskılar için beyaz, metalik görünümler için gümüş, fırçalı gümüş, fırçalı altın, aynalı altın gibi renkler tercih edilebilir. Süblimasyon veya UV baskı uygulanabilir.

süblimasyon levha metal kartvizit

Süblimasyon Levha Üretimi  Baskı Metali Plakası Toplu Satış ve Toptan Satış Seçenekleri

Süblimasyon levhalar, plaket levhası , metal kartvizit , isimlik,  baskı levhası ithalatı yapan firmamızdan doğrudan perakende veya toptan olarak süblimasyon levha çeşitlerimizi birinci elden temin edebilirsiniz. 

Toptan satış bölümünden kart veya havale ile sipariş verebileceğiniz gibi özel toplu alım ihtiyaçlarınız için bizlerle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Toptan satış ve perkanede satış bölümlerimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Süblimasyon metal levha baskı plakası toplu satış

Süblimasyon metal levha baskı plakası satış bağlantısı

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir