Miknatisci.com Neodyum Miknatis ve magnet cesitleri

Kaynak Mıknatısı Çeşitleri Mıknatıslı Açılı Kaynak Gönye Kullanımı Avantajları

mıknatıslı kaynak gönye

Kaynak Tutucu Mıknatıs Nedir?

Açılı mıknatıslı kaynak tutucu gönye ürünlerinin ne işe yaradığını, kaynak işleminden kısaca bahsettikten sonra açıklayacağız. Kaynak işlemi sırasında , kaynağı yapacak makine veya aparat çalıştırıldığında hem malzeme hem zamanı verimli kullanmak için, birden fazla parçanın dizili ve kaynak işlemine hazır durumda olması istenir. Çelik boru, profil ve saçların kullanıldığı kaynaklama işleminde bu parçaları dizmek ve sabitlemek başlı başına çok zaman alır. Kaynak sırasında hassas tutulaması zor olduğu için ya bağlantı parçalarıda uygulaması çok zaman alıcı ve zor olduğu için yeni bir yöntem keşfedilmiştir: Kaynak Mıknatısları

Kaynak mıknatısları, parçaların bireşim noktalarına yerleştirilerek iki parçayı hassas bir şekilde birbirine geçici olarak sabitler. Birleşim sayısı kadar kaynak birleştirme magneti kullanıldığında parçalar kaynaklanmaya hazır hale gelir.

Bu zaman kazandırdığı gibi bağlantı parçası sarfiyatını azaltır, parçaları tutmak için gereken ilave işçilikten tasarruf edilmesini sağlar. Birleşmeyi insan eline bağlı olmaktan da çıkartıp üretim hassasiyetini de arttırır. Ayrıca diğer güzel yanı, bu kaynak mıknatısları sonraki kaynak işlemlerinde de yeniden kullanılabilir.

 

kaynak tutucu miknatis

Mıknatıslı Kaynak Gönye Çeşitleri ve Özellikleri

Mıknatıslı kaynak gönye çeşitleri standart tipler ve işe özel olarak tasaralanabilir.

Kaynak mıknatısı çeşitlerimizi aşağıda genel olarak paylaşıyoruz.

Standart Model:

Standart model üç çeşittir. 25 Lbs , 50 Lbs ve 75 Lbs.

Bu modeldeki numaralar ağırlık taşıma kapasitesini ifade etmektedir. Lbs, birim olarak pound olup yaklaşık 0.5 kg ağırlığa karşılık gelmektedir.

Bu standart modelin şekilleri aynı büyüklükleri farklıdır. Kullanılacak alana göre ebat seçilir veya uygulamaya göre kullanmak üzere farklı ebatlar kaynak malzeme çekmecesinde hazır tutulur.

Bu model ile uygulama yapılabilecek açılar: 

30 , 45, 60, 75, 90 ve 135 derecedir. Aşağıda görselde  derece kırılımını paylaşıyoruz:

açılı kaynak miknatis

Özel Kaynak Mıknatısı Modelleri

Kaynak Mıknatısı Model 2 ürünü görüntüsü ve uygulama açıları aşağıdaki gibidir:

kaynak mıknatısı model2

Aç/Kapa Özellikli Kaynak Tutucu Mıknatısı / Model3

3. Model kaynak mıknatısı ise açma kapama özelliklidir. Kaynak tutucu mıknatısın, profil ve borulardan kolay ayrılması ve hassas birleştirilmesi için açma kapama anahtarı bulunmaktadır.

Ürün görüntüsü ve açıları aşağıdaki görseldeki gibidir:

 

mıknatıslı kaynak gönyesi model3

Kaynak Mıknatısı Üretimi İthalatı Toplu Satışı ve Toptan Satış

Kaynak mıknatısı çeşitlerini sizler için stoklarımızda bulunduruyoruz. İhtiyacınız olan çeşitleri aşağıdaki linkerden sipariş edebilirsiniz. Toplu alım için aşağıdaki toptan satış adımından ilgili sayfaya erişebilir, farklı adet ve varyasyonlarda toplu alım yapmak isterseniz bizlerle telefon üzerinden veya whatsup destek hattından iletişime geçebilirsiniz. Satış bağlantı linklerini aşağıda paylaşıyoruz:

Mıknatıslı kaynak gönye ve kaynak mıknatısı satış sayfası linki

Kaynak mıknatısı toplu satışı ve toptan satış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir