Miknatisci.com Neodyum Miknatis ve magnet cesitleri

Mıknatıslı Folyo ve Beyaz PVC Kaplı Rulo Magnetler ile Araç Reklam Magneti ve Tabela Magnet Uygulamaları

arac magneti mıknatısı

Mıknatıslı Folyo Nedir? Magnet Tabela ve Araç Magneti Uygulamaları Nasıl Yapılır?

Mıknatıslı folyo veya diğer isimleri ile magnet veya manyetik folyo olarak bilenen esnek mıknatıs çeşitleridir. Bunlar kullanım optimizasyonu ve baskı kolaylığı için genellikle rulo olarak kullanılırlar.  Kalınlığı arttıkça mıknatısların gücü artmakta olup uygulama yerine göre kalınlıkta malzeme seçilir.

Fotoğraf veya sunum gibi iç ortamda ve statik şekilde kullanılacak magnetler ince olabilir. Bu hem incelik hem de ekonomik olmasını sağlar. 

Ancak arabalar hareketli olduklarından dolayı titreşim ve rüzgarın etkisi ile mıknatısların düşmemesi için belirli gücün üzerinde olması gerekmektedir. Yine yükseklere uygulanan büyük ebat tabelalarda rüzgar ve hava koşullarından etkilenip zamanla mıknatıslı folyonun düşmemesi için kalın magnetler kullanılır.

Araç magneti için yaygın olarak tercih edilen ebatlar, 0.85 mm ve 1 mm et kalınlıklı araç magnetleridir. 

Magnet Üzerine Nasıl Baskı Yapılır?

Magnet folyolar , üzeri kaplamasız veya beyaz renkli pvc kaplamalı olarak üretilirler. Üzeri kaplamasız olanlara , dijital baskı makinalarında veya başka yöntemler ile baskı yapılarak bu yolyo veya kağıtlar magnet üzerine sıvanırlar yani diğer bir deyişler magnet ile folyo veya kağıt birbirlerine lamine edilirler. 

Yüzeyi beyaz olan PVC kaplı magnetlerin kullanım sebebi ise UV baskı veya pvc üzerine baskı tutan diğer yöntemler ile beyaz taban üzerine doğrudan folyosuz baskı yapılabilmesi ve folyo sıvanacak baskılar için diğer bir kullanım sebebi ise naturel magnetin siyah yani koyu renkli olması sebebi ile üzerine yapılacak ince ve açık renk baskıların arkasında siyah rengin belli olabilmesi gösterilebilir. 

araç magnet baskisi

Araç Magneti Nasıl Kullanılır?

Araba, otomobil magneti üretimi, uygulama yapılacak aracın uygun bölgesinin ölçümü yapılarak uygun ebatlarda magnet üzerine baskı yapılması ve istenen ebatlarda kesilmesi yöntemi ile yapılır. Burada hem uygulanacak ebatların reklam bölgesinin ebatları hem de magnetlerin genişlikleri önem kazanmaktadır. Nitekim, kombine edilmediği zaman magnetin önemli kısmı fireye gidebilir.

Bu noktada bu problemleri ortadan kaldırmak için ,farklı rulo magnet genişlik opsiyonlarımız bulunmaktadır. 

Araç Magneti ve Magnet Mıknatıslı Folyo Toptan Satışı

Araç magneti üretiminde kullanılacak rulo veya tabaka magnet diğer ismi ile magnet folyo çeşitlerini toptan satış  bağlantısından doğrudan ithalatçıdan temin edebilirsiniz. Rulo magnet çeşitlerinde tam rulo olarak sadece toptan şekilde satışımız bulunmakta olup rulo açılııp metrajlı kesim yapamamaktayız.

Araç magneti uygulamalarında kullanılan başlıca çeşitleri aşağıda sıraladık, diğer çeşit ihtiyaçlarınız için de normal menülerimizi kullanarak aradığınız ürünlere ulaşabilirsiniz.

 

Rulo Magnet Toptan ve Toplu Satış Sayfasına bağlanmak için burayı tıklayınız

0.5 mm x 610 mm genişlik 30 metre  PVC Kaplı Beyaz Magnet

0.6 mm x 610 mm genişlik 30 metre  PVC Kaplı Beyaz Magnet

0.85 mm x 610 mm genişlik 30 metre  PVC Kaplı Beyaz Magnet

1.00 mm x 610 mm genişlik 15 metre  PVC Kaplı Beyaz Magnet

0.80 mm x 300 mm genişlik 10 metre  Siyah Naturel Magnet

0.80 mm x 610 mm genişlik 30 metre  Siyah Naturel Magnet

1.00 mm x 610 mm genişlik 25 metre  Siyah Naturel Magnet

1.00 mm x 700 mm genişlik 20 metre  Siyah Naturel Magnet